NYBRO HUDVÅRD

hudvård - kroppsvård - massage

VARJE KUND ÄR UNIK. HOS OSS HITTAR DU RÄTT BEHANDLING.


Nybro hudvård finns i fräscha och rogivande lokaler vid torget i Nybro, i f.d Konditori Linnéas lokaler. Hos Nybro Hudvård finns två behandlingsrum där våra kunder erbjuds hudvård, kroppsvård samt avslappnande eller behandlande massage. Hos oss kan du också köpa hemvårdsprodukter från Dermaceutic, Eneomey och Babor. Vi hjälper dig till rätt val för din hud.

Vi säljer självklart presentkort som är en perfekt gåva att ge bort.

JOHANNA N.Jag som driver Nybro hudvård heter Johanna. Jag utbildade mig på Dermaschool i Kalmar och är diplomerad hud- och spaterapeut. För mig är det en viktig del i livet att ta hand om sig själv och må bra. I vardagen finns det ofta mycket stress och många måsten och genom att unna dig själv en behandling hos mig på Nybro Hudvård får du en chans att koppla av och få ny energi.


Jag erbjuder uppfräschande behandlingar som bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg och vaxning men även olika massager, både avslappnande och behandlande.

 

Mitt mål är att ge den bästa behandlingen till dig som kund och att du alltid, för varje behandling, ska vara nöjd med behandlingen och resultatet.


Du är värd att unna dig själv en paus i vardagen med någon av de behandlingar som det finns att välja på. Jag tar tacksamt emot frågor på telefon, mail eller direkt på salongen. Du är varmt välkommen att höra av dig!

Fabriksgatan 4D, 382 30 Nybro, Johanna N. 0768 - 309 522

Copyright @ Nybro Hudvård